dinsdag 9 augustus 2011

Dagboek dag 49 - 7 weken oud


Met hun 7 weken oud zijn het al echte donderstenen! Ze rennen al door het huis heen en het spelen gaat steeds ruiger. Richard, Natascha en Emma (waar Aslan heen gaat) hebben besloten dat ze 2 noorse katjes wouden en vonden het leuk als de 2 broers bij elkaar bleven, dus gaat ook Apache verhuizen naar Assen. Dit betekend dat alle kittens inmiddels een nieuw thuis hebben.

We hebben er zelf ook een nieuw poesje bij. We wilden erg graag ook een mooi vriendinnetje voor onze amber tabby kater Apollo, dus is er een amber non agouti meisje bij gekomen genaamd Ginny. Ze is ontzettend mooi, alleen vind alles nog erg spannend. Ze is er vanaf zondag en vandaag begon ze toch een beetje te spelen. Ze durft nog niet bij de kittens en dat vinden hun maar raar. Ze willen zo graag met haar spelen, maar Ginny vind dat nog veel te spannend allemaal.

Vandaag heb ik een afspraak bij Dijkshoorn gemaakt om Arctic te laten testen op doofheid. Woensdag 31 augustus moet ik er om 15.00 uur zijn. We zijn erg benieuwd. We kunnen er nog niet echt een pijl op trekken. De ene keer reageerd hij wel op geluid, de andere keer niet. Dat is bij de andere kittens ook zo, want dan zijn ze veel te druk bezig met spelen. Vooral Bart en Nathalie zullen het vast erg spannend vinden. Ook Arctic krijgt een noren vriendinnetje erbij genaamd Demi. I.v.m. vakantie hebben we met elkaar overlegd dat Demi hier komt volgende week i.p.v. naar hun huis, zodat Arctic en Demi elkaar alvast kunnen leren kennen en straks gezamelijk naar hun nieuwe thuis gaan.

Toch weer een boel ontwikkelingen in een week. Hieronder weer het wekelijkse grafiekje met de gewichten.