zondag 26 juni 2011

Dagboek dag 5

Vanochtend begint al goed, en dat is met de gewichten. Aslan en Arctic zijn maar liefst 4 a 5 gram aangekomen en Aurora 2 gram. Maar dat kon niet tippen aan de groeispurt van Apache, want die besloot gisteren al om 12 gram aan te komen, en vandaag is hij weer 12 gram aangekomen (tot nu toe) Ik heb ze rond 12 uur gewogen. Ik ben zeer benieuwt wat ze vanavond zullen wegen en dan zal uiteraard de grafiek weer aangepast worden.

Ook Arctic heeft nu 2 spleet oogjes. Apache heeft z'n ene oogje nu al iets meer open, maar het andere oogje bljift nog stijf dicht. Ben benieuwt wanneer dat andere oogje open gaat. De andere 2 hebben hun oogjes nog stijf dicht.

Ik verwen Haleth erg veel, want ze heeft wel 4 kinderen te voeden, en dan moet ze zelf ook wel goed op gewicht blijven. Het probleem is alleen dat ze nogal kieskeurig is en bijna niets anders als brokjes wil eten. Gelukkig lust ze wel de AH Excellent blikjes van de Albert Heijn. Dit heeft ze als kitten veel gehad en kennelijk is haar smaak daarin nog niet verandert. Daar krijgt ze meestal 2 blikjes per dag van, een half blikje per keer. Ook gaat ze af en toe een stukje wandelen en dan liggen de kittens op één hoop om elkaar warm te houden, zo'n schattig gezicht. De kittens mauwen dan ook niet dus kennelijk vinden ze het wel prima als mams even haar benen gaat strekken. Gelukkig is ze vaak al binnen een paar minuten weer terug.

En ja hoor, tijdens de weegbeurt van 17.00 uur weer 2 kittens gegroeid en 2 hetzelfde gebleven als vanochtend. Vanochtend was Aurora 110, nu 120 en Aslan was vanochtend 135, en nu 140. Apache en Arctic zijn net als vanochtend 130. Het gaat dus perfect met de groei!

Ook om 21.30 uur zijn er weer 2 aangekomen. Gewichten staan nu op;
Aurora 124 gram
Arctic 135 gram
Aslan 140 gram
Apache 130 gram